El bus urbà d’Igualada LC1 i LC2 tornarà a passar per la Rambla de Sant Isidre

  • La modificació d’horaris i recorregut, es començarà a aplicar a partir de dilluns 4 d’abril del 2022 i permetrà tenir un servei més accessible passant per un dels carrers més transitats de la capital anoienca.  

Les línies LC1 i LC2 Bus urbà d’Igualada de MasatsTG DX, que connecten els principals punts de la ciutat, incorporarà des de dilluns 4 d’abril del 2022 modificacions que afectaran el recorregut i els horaris del servei que s’havia oferit fins ara.

El principal canvi és que arran de les obres a la ronda del Rec, que ha de millorar la connexió d’Igualada amb la Ronda Sud, les línies LC1 i LC2 passaran per la Rambla de Sant Isidre en horari lectiu i en dies de jornada escolar.

D’aquesta manera de l’1 de setembre al 30 de juny, tots els dies laborables, el bus passarà per la Rambla Sant Isidre, de 7 h a 18.30 h. Els dissabtes i de l’1 de juliol al 31 d’agost, ho farà per la plaça de la Creu.

Consulta ara els horaris i el nou recorregut que entra en vigor el 4 d’abril del 2022.