Publicitat

Vols anunciar-te als nostres autobusos?

La publicitat exterior, en general, és l’opció ideal per a campanyes de branding, de llançaments, de manteniment o de promocions arran del seu baix cost per impacte, la seva gran exposició, la freqüència constant i la gran varietat de possibilitats. Concretament, la publicitat en autobusos és el tipus de publicitat que aconsegueix l’índex de record més alt dins dels suports de publicitat exterior, segons dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM).

Quan pensem en l’impacte d’una campanya, pensem en quantes persones veuran un anunci que hem publicat en un diari o per televisió una única vegada. L’impacte en autobusos és molt més gran, ja que es tracta de vehicles que circulen 16 hores diàries per diferents municipis. Per tant, és més probable que el missatge que es vol comunicar arribi a moltes més persones de la ciutat. A més, la publicitat en autobusos permet segmentar geogràficament per rutes o zones d’interès.

Al GrupTG DX, t’oferim totes les combinacions de publicitat possibles: retolar una banda, les dues o la part posterior de l’autobús que prefereixis. A més, si et vols anunciar als nostres busos, però no tens prou mitjans creatius, t’oferim el nostre servei de disseny publicitari de franc.

→ Explica’ns la teva idea i sol·licita el pressupost AQUÍ, o truca’ns al 937780088