Títols i tarifes

A GrupTG DX, estem integrats dins els operadors de transport de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Així, oferim als nostres usuaris un sistema còmode, fàcil i transparent per desplaçar-se.

Funcionament del sistema tarifari integrat (STI)

Què és un viatge o un desplaçament?

És el trajecte que fa l’usuari des d’un origen fins a una destinació i en què pot fer servir diferents modes de transport: metro, autobús, tramvia i tren (FGC i Rodalies de Catalunya). Anada i tornada es consideren dos desplaçaments o viatges. Igualment, si s’interromp un viatge per fer una gestió i, posteriorment, es reprèn, es considera que s’han fet dos desplaçaments.

Els títols integrats multiviatge són títols de transport amb un nombre determinat de desplaçaments en què, durant un període de temps determinat, els transbordaments no es penalitzen econòmicament (és a dir, no generen el consum d’un nou viatge de la targeta). Pel que fa als títols de viatges il·limitats, la zona on s’efectua la primera validació determina, sempre, les zones de validesa del títol de transport.

 On es pot adquirir una targeta integrada?

  • A les dependències de les estacions de metro, de tramvia, de FGC i de Rodalies de Catalunya.
  • A les estacions d’autobusos interurbans. A Igualada: Pg. Verdaguer, Estació d’autobusos.
  • A les oficines d’atenció al client de les empreses de transport integrat.
  • Als terminals del ServiCaixa.
  • Als estancs i als establiments de travesses i loteria.
  • Als quioscos de premsa o en altres establiments adherits

Caducitat de les targetes integrades

Tots els títols de transport caduquen el 29 de febrer de l’any següent de la compra del títol, excepte la T-Trimestre, la T-Jove i la T-FM/FN 70/90, que es poden fer servir fins al 31 de març. Les targetes caducades i que no s’hagin començat a utilitzar es poden bescanviar als centres d’atenció al client de les diferents empreses de transport, sense cap transacció econòmica ni compensació. La data límit per a fer el bescanvi és el 30 de juny.

Títols integrats

T-Casual

T-Grup

T-Usual

T-Familiar

Títols integrats bonificats

 T-16

T-Jove

Títols per famílies nombroses o monoparentals (FM/FN)

+ Més informació AQUÍ 

Títol T-Mes per a persones en situació d’atur.

+ Més informació AQUÍ

T-mobilitat

Consulta tota la informació que necessites sobre la T-mobilitat, el nou sistema digital de taquillatge del transport públic a Catalunya.

+ Més informació AQUÍ