Nosaltres

Sobre el GrupTG DX

El GrupTG DX agrupa les empreses referents en el sector del transport de viatgers i viatgeres a les comarques del Baix Llobregat, del Vallès Occidental, del Bages, de l’Anoia i el Barcelonès. Cada dia, la seva flota d’autobusos es posa en marxa per oferir un servei de qualitat, eficient, sostenible i segur. Amb prop de 165 treballadors i treballadores, presència a 27 ciutats catalanes i una aposta constant per la innovació, el grup concentra empreses històriques del sector amb prop de cent anys de vida, com TGO DX i MasatsTG DX. També compta amb TGTravel DX, la seva pròpia agència de viatges. 

Des de 2016, el GrupTG DX forma part de Direxis, una de les principals marques de transports de viatgers i viatgeres a Catalunya, amb més 1.700 treballadors, 47,5 milions d’usuaris i usuàries anuals i prop de 665 vehicles. 

El nostre equip; el nostre motor

Una gran empresa no s’entén sense un gran equip humà al seu darrere. A GrupTG DX tenim la sort de poder comptar amb grans professionals del sector. Conduir un autocar no és tan sols situar-se darrere el volant i circular fins a la destinació. Existeix un engranatge d’accions que permeten dur a terme un servei innovador, segur, sostenible i de qualitat.

Més enllà de la professionalitat dels nostres conductors i conductores, experts del món del transport que amb la seva experiència cuiden per sobre de tot la seguretat de tots els seus passatgers, a GrupTG DX comptem amb personal de manteniment, d’administració, d’oficines i la direcció. Som un gran equip de persones treballant 24 hores al servei dels nostres clients per a cuidar fins al mínim detall.

Amb 100 anys d’història, TGO DX és una de les empreses deganes del transport a la península. Opera una xarxa de 225 km de servei regular a deu municipis del Vallès Occidental, el Bages, el Baix Llobregat, l’Anoia i el Barcelonès, i dona serveis discrecionals nacionals i internacionals, que superen els 93.000 serveis anuals. És una de les empreses que forma part del GrupTG DX.

Amb una flota de més de 75 vehicles i un equip professional d’un centenar de persones, TGO DX opera regularment als municipis d’Olesa de Montserrat, Terrassa, Bellaterra, Barcelona, Martorell, Abrera, Esparreguera, Rubí, Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell, Matadepera, Talamanca, Mura, Rellinars i Castellbell i el Vilar. A través d’una aposta constant per la innovació, l’empresa proporciona el màxim confort i seguretat als seus passatgers, a través d’un equip de professionals capacitat i d’una flota d’autobusos equipats amb tecnologia punta.

Nascuda el 1925, MasatsTG DX és l’empresa de mobilitat de referència a les comarques de l’Anoia i el Bages, on opera una xarxa regular de més de 170 quilòmetres. Alhora, gràcies a la seva extensa flota, presta prop de 70.000 serveis interurbans i discrecionals cada any.

Forma part del GrupTG DX. Des de l’any 2021, opera també dues línies amb l’innovador servei de Transport a la Demanda, que connecta el Polígon Les Comes d’Igualada amb Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. 

TGTravel DX és l’agència de viatges per a particulars i empreses que treballa per fer dels teus viatges experiències inoblidables.

Nascuts el 1985, t’ofereix un gran ventall de serveis: des de viatges internacionals en destins exclusius fins a experiències de turisme proximitat. Sempre, adaptant-nos a tu. En tots els casos, s’adapten a totes les mesures i recomanacions sanitàries perquè viatjar i gaudir de l’entorn segueixi sent segur per a tothom.

Formen part del Grup TG DX, marca de referència al sector del transport de viatgers en fiabilitat, eficiència i qualitat del servei. 

Les nostres certificacions

Al GrupTG DX, estem compromesos amb la qualitat, la millora constant del servei i la sostenibilitat i respecte pel medi ambient. Per això comptem amb les principals certificacions del sector:

Els valors que ens mouen

PROXIMITAT I ARRELAMENT AMB EL TERRITORI I LA SEVA GENT


SEGURETAT I COMODITAT

QUALITAT I PROFESSIONALITAT EN L’ATENCIÓ
I EL SERVEI

EXPERTESA EN EL SECTOR DE LA MOBILITAT

PERSONALITZACIÓ I ADAPTACIÓ A LES NECESSITATS
DEL CLIENT


ESPERIT CONSTANT D’INNOVACIÓ

COMPROMÍS AMB LA SOSTENIBILITAT I ELS ods DE
L’aGENDA 2030

EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Les xifres de GrupTG DX

0

Línies regulars

0

Vehicles a la flota

0

Nombre de treballadors

0

Serveis anuals

Mou-te amb GrupTG DX

Posa’t en contacte amb nosaltres. Ens adaptem a les teves necessitats i preferències. Comptem amb 100 anys d’experiència i milers de clients satisfets.