A partir del 9 d’abril, la línia M12 amplia horaris els cap de setmana i festius

  • L’operador TGO DX ha incrementat la freqüència de pas els dissabtes, diumenges i festius.  
  • La proposta de millora, es començarà a aplicar a partir de dissabte 9 d’abril del 2022 i permetrà tenir un servei més sostenible, ràpid, eficient i accessible.

La línia M12, que connecta Terrassa, Rellinars i Castellbell i el Vilar, incorporarà des de dissabte 9 d’abril del 2022 diverses millores que afectaran els horaris del servei que es venia oferint fins ara.

Aquesta línia, que ja funciona de dilluns a divendres feiners, operarà els caps de setmana i festius en prova pilot fins al 26 de juny i se suma a l’existent M11 entre Terrassa i Mura i Talamanca, pel coll d’Estenalles. Les dues línies estan operades per TGO DX, amb sis expedicions per dia i sentit els dissabtes, diumenges i festius.

D’aquesta manera, es converteix en nova línia del servei #BusParc per accedir al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac des del Bages.