Treballa amb nosaltres

El nostre equip

Una gran empresa no s’entén sense un gran equip humà al seu darrere. A GrupTG DX tenim la sort de poder comptar amb grans professionals del sector.

Conduir un autocar no és tan sols situar-se darrere el volant i circular fins a la destinació. Existeix un engranatge d’accions que permeten dur a terme un servei innovador, segur, sostenible i de qualitat. Més enllà de la professionalitat dels nostres conductors i conductores, experts del món del transport que amb la seva experiència cuiden per sobre de tot la seguretat de tots els seus passatgers, a GrupTG DX comptem amb:

  • El personal de manteniment dels vehicles, que assegura que els autobusos sempre estiguin a punt per a qualsevol desplaçament.
  • El personal d’oficines, que ofereix una atenció personalitzada als nostres clients, assessorant-los per tal de buscar el servei que més convé als seus interessos.
  • El departament administratiu, que treballa sota les més exigents normes de qualitat de les ISO per tal de garantir el tractament correcte de totes les dades que els nostres clients ens confien.
  • La direcció de l’empresa, que sempre treballant per a la millora continuada i per vetllar el compliment de totes les normatives legals existents. Sovint, fins i tot s’avancen a les directrius per tal de donar als serveis el valor afegit que es mereixen.

Som un gran equip de persones treballant 24 hores al servei dels nostres clients per a cuidar fins al mínim detall. I tu, vols entrar a formar part de la família del GrupTG DX?

Vols formar part de GrupTG DX?

Envia’ns el teu currículum a través del següent formulari