El Bus urbà d’Olesa M2 estrena vehicle i introdueix canvis en el recorregut i horaris

  • Fruit del treball conjunt amb l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, l’operador TGO DX ha incorporat noves parades al recorregut de la línia i s’ha incrementat la freqüència de pas.  
  • La proposta de millora, es començarà a aplicar a partir de dilluns 14 de març del 2022 i permetrà tenir un servei més sostenible, ràpid, eficient i accessible.

La línia M2 Bus urbà d’Olesa de TGO DX, que connecta els principals punts del municipi, incorporarà des de dilluns 14 de març del 2022 diverses millores que afectaran el recorregut i els horaris del servei que es venia oferint fins ara. Concretament, fruit del treball conjunt amb l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, el servei l’oferirà un vehicle nou, molt més ecològic i més còmode per a les persones usuàries. A partir de dilluns, hi haurà noves parades, com ara als diferents centres educatius, el mercat municipal i el CAP. També s’amplien les parades als barris de l’Eixample i el Collet de Sant Joan. A més, s’incrementa la freqüència de pas a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (actualment parada fora de servei i parada provisional al carrer Colom, cantonada amb carrer dels Ferrocarrils Catalans).

Paral·lelament, a partir de dilluns es millora el servei a les urbanitzacions de Ribes Blaves i Oasis, ja que els nous horaris permetran enllaçar el pas del bus urbà amb la sortida dels instituts (i per tant, l’alumnat de secundària de les urbanitzacions podrà agafar el bus per anar fins a casa).

Més enllà d’això, amb la vocació de continuar oferint un bon servei als usuaris, s’estrena un nou vehicle, molt més ecològic i més còmode. Es renoven les parades del bus urbà, on a partir de dilluns s’instal·laran tòtems amb informació dels horaris de pas dels autobusos i on es complementarà amb les millores tecnològiques que ha invertit TGO DX amb la nova aplicació per a dispositius mòbils, que ens permet tant consultar horaris i recorregut com també consultar en temps real la ubicació de l’autobús.