• L’aplicació, que ja està disponible a les botigues d’Android i Apple, s’ha adaptat a la nova imatge del grup i incorpora noves funcionalitats. Permet consultar horaris i recorreguts, marcar-los com a preferits i, en el cas de la línia M3, consultar en temps real la ubicació de l’autobús i els minuts que falten perquè passi per cada parada.

L’empresa de mobilitat TGO DX, del GrupTG DX, ha estrenat aquest mes de gener una nova aplicació per a dispositius mòbils. L’aplicació, creada dins els plans de la companyia per seguir oferint a l’usuari i a la usuària una experiència de qualitat també a través dels canals digitals, s’ha adaptat a la nova imatge del grup i ha incorporat noves funcionalitats. Així, els usuaris i usuàries podran consultar-hi els horaris i els recorreguts de totes les línies de TGO DX, però també saber l’estimació teòrica de pas dels autobusos per les parades. Alhora, en el cas de la línia M3, podran saber en temps real en quin punt es troba l’autobús i quants minuts falten perquè passi per la seva parada. Ja es pot descarregar a les botigues d’aplicacions d’Android i Apple (iOs).

Alhora, l’aplicació també permet etiquetar rutes com a “preferides” per tal de poder consultar-les amb rapidesa i consultar les possibles incidències i modificacions que puguin patir puntualment les línies de TGO DX. Des de l’aplicació també es pot accedir a www.gruptg.com, la nova pàgina web del GrupTG DX estrenada el passat mes de novembre i que inclou informació sobre la companyia, els serveis que ofereix, les darreres notícies d’actualitat, les accions que duu a terme en matèria de responsabilitat social corporativa i accés a la informació de la resta d’empreses del GrupTG DX: MasatsTG DX, ElMeuBus DX i TGTravel DX