TGO DX s’afegeix a la declaració de la UE sobre la igualtat al sector del transport

Carme Pros, CEO del GrupTG DX, ha signat aquest dimarts, 8 de març, l’adhesió de l’empresa de mobilitat TGO DX a la “Declaració sobre la igualtat d’oportunitats per a dones i homes en el sector del transport”, impulsada pel Comitè Econòmic i Social Europeu de la Unió Europea, dins la campanya Women in Transport. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones, TGO DX vol reforçar així el seu compromís amb l’equitat de gènere i amb la no discriminació entre homes i dones, un dels valors fundacionals de la Unió Europea, però també del GrupTG DX.

Concretament, el text recorda que, a Europa, “el transport no és un sector amb equilibri de gènere”, ja que “tan sols un 22% de les persones que treballen en l’àmbit del transport són dones”. En aquest sentit, el document recorda que la millora de l’equilibri de gènere contribueix a la creació d’una major diversitat de llocs de treball i influeix positivament en la competitivitat del sector. Així, fa una crida als actors de l’àmbit del transport a “reforçar els esforços per promoure-hi eficaçment l’ocupació i la representació de les dones”, explicita.

Amb la signatura d’aquesta declaració TGO DX es compromet a continuar recollint dades per poder aplicar amb major precisió polítiques de gènere a l’empresa; continuar promovent l’ocupació femenina al sector; lluitar contra els estereotips de gènere; seguir mantenint la igualtat  salarial i d’oportunitats entre homes i dones dins l’empresa; impulsar la conciliació laboral i familiar i eliminar qualsevol forma de discriminació, assetjament, bullying, intimidació o violència en el lloc de treball.

TGO DX, ja duu la igualtat al seu ADN, igual que passa en la resta d’empreses del GrupTG DX. “Treballem cada dia per promocionar la igualtat entre l’home i la dona per poder caminar cap a un món més equitatiu, també en el sector del transport i la mobilitat”, ha apuntat Carme Pros, CEO del GrupTG DX. Alhora, ha recordat que l’empresa ja compta amb un Pla d’Igualtat propi i que tots els llocs de responsabilitat dins la companyia ja recauen en mans de dones.