Exitós inici del servei de la nova línia M9 entre Esparreguera i Terrassa

La nova línia d’autobús M9 de DIREXIS TGO ha tingut un excel·lent inici des del seu llançament el passat 2 d’abril. Connectant de manera ràpida i eficient els municipis d’Esparreguera i Abrera amb Terrassa a través del tram recentment inaugurat de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls.

Durant el primer mes d’operació, la línia M9 va transportar un total de 785 persones, amb una mitjana de 37 viatgers diaris, on destaquen especialment el dia 25 d’abril, en què es va registrar el nombre més gran de viatgers, amb un total de 52. En set dies, vam superar els quaranta passatgers, i només en tres ocasions la demanda va ser inferior a 30.

Tot i que la demanda va ser força equilibrada en tots dos sentits de la línia, observem que es van desplaçar més passatgers en sentit Terrassa. A més, la franja del matí va concentrar el 44% de la demanda, mentre que el 22% va ser durant el migdia.

Aquestes dades ratifiquen l’excel·lent recepció per part dels usuaris dels tres municipis, creant així una línia que connecta de manera ràpida les dues comarques del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.