Ampliació del servei de la línia M3 fins al Taller Ocupacional Can Comelles

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i DIREXIS TGO posaran en marxa el pròxim dilluns 13 de maig l’ampliació de la línia M3, que uneix Esparreguera i Olesa de Montserrat. Ara, la línia M3 estendrà el seu recorregut fins al Taller Ocupacional Can Comelles d’Esparreguera.

L’ampliació a petició de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, té l’objectiu de donar una millor cobertura de transport públic a les persones que assisteixen al taller ocupacional. S’implementaran dues expedicions diàries, una al matí i una altra a la tarda, per donar servei tant a les entrades com a les sortides del centre. La resta d’expedicions i horaris no es veuran alterats per l’ampliació.

A DIREXIS TGO, estem compromesos a millorar constantment els nostres serveis per satisfer les necessitats de la ciutadania. Aquesta ampliació és un exemple del nostre compromís amb l’accessibilitat i la facilitat de desplaçament per a tots els nostres usuaris.

Millores sota la coordinació i finançament de la Generalitat de Catalunya.