DIREXIS TGO i DIREXIS MASATS assisteix a la Fira MOVE de Londres

Carme Pros, CEO de DIREXIS TGO i DIREXIS MASATS, y Daniel Garcia i Tarrazona, Adjunt a gerència per noves tecnologies, van viatjar a Londres per presenciar la fira gràcies a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Van participar a la fira MOVE – Mobility Re-Imagined, celebrada al recinte ExCeL London de Londres, el saló de la mobilitat i les start-ups tecnològiques més important del món, els dies 19 i 20 de juny.

MOVE és l’esdeveniment definitiu per entendre com evoluciona l’ecosistema de la mobilitat per fer front a l’emergència climàtica i com s’estan aplicant nous models de negoci i tecnologia per millorar la sostenibilitat, reduir les emissions i la congestió del trànsit a les ciutats.

Per a DIREXIS, assistir a la fira MOVE de Londres és de vital importància, ja que permet explorar les últimes innovacions en mobilitat urbana i interurbana. MOVE és l’escenari perfecte per descobrir tendències i tecnologies que estan transformant el sector.

A més, orgullosos de presentar el nostre sistema de transport a la demanda Bus4.me. Aquest sistema ofereix solucions flexibles i eficients per a les necessitats de mobilitat dels nostres usuaris.