DIREXIS MASATS i la Fundació UEA signen un nou acord de col·laboració

En un acte conjunt per enfortir el teixit empresarial i social de la comarca de l´Anoia, DIREXIS MASATS i la Fundació UEA, adscrita a la Unió Empresarial de l’Anoia, han formalitzat un nou conveni de col·laboració. La firma va tenir lloc a la seu de la Fundació UEA i va estar presidida per Carme Pros, CEO de DIREXIS MASATS, i Joan Mateu, president de la UEA.  Aquest conveni s’erigeix ​​com un compromís sòlid per promoure accions orientades al foment de l’ocupació, l’emprenedoria i el suport integral als empresaris i empresàries de la comarca.

DIREXIS MASATS, una empresa amb un marcat compromís cap a la millora social, econòmica i mediambiental, reafirma la seva missió de contribuir al benestar i al progrés de la societat en què opera. Amb aquest acord, la companyia busca no només generar noves oportunitats laborals, sinó també empoderar diversos col·lectius, impulsant així un desenvolupament inclusiu i sostenible a la comarca.

La Fundació UEA, com a entitat dedicada a promoure accions vinculades a l’ocupació i la iniciativa empresarial, troba en aquesta aliança una oportunitat per ampliar-ne l’impacte i arribar a un nombre més gran de persones i empreses. La seva tasca s’enfoca a l’acompanyament i l’assessoria a emprenedors, així com a la creació de xarxes de col·laboració que potenciïn el creixement econòmic i social del territori.

Aquest acord de col·laboració entre DIREXIS MASATS i la Fundació UEA reflecteix el compromís compartit de totes dues entitats per contribuir al desenvolupament integral de la comarca de l’Anoia. A través d’accions concretes i programes innovadors, busquen impulsar el progrés econòmic, la generació d’ocupació digna i la construcció d’una societat més inclusiva i cohesionada.

Ambdues entitats van expressar el seu entusiasme i confiança en els resultats positius que aquesta col·laboració conjunta comportarà, destacant la importància de sumar esforços i treballar de la mà per assolir objectius comuns que beneficiïn tota la comunitat.