El GrupTG DX obre les portes als alumnes de la Fundació Impulsa

Ahir, 25 d’abril, va ser una jornada especial a les nostres oficines i instal·lacions del GrupTG DX. Vam rebre amb entusiasme alumnes i mentors de la Fundació Impulsa, amb la qual mantenim una associació que ens enorgulleix. Durant la visita, els alumnes i mentors van tenir l’oportunitat de submergir-se en el vibrant dia a dia de la nostra empresa i conèixer de prop el conglomerat d’empreses que conformen el GrupTG DX.

Els nostres convidats van recórrer les nostres oficines, cotxeres i tallers, mentre els brindàvem una detallada explicació sobre el nostre grup i les diverses empreses que l’integren. Va ser una experiència enriquidora compartir la nostra passió pel que fem i mostrar com treballem per marcar la diferència en el sector.

A la Fundació Impulsa, la promoció de la igualtat d’oportunitats per als joves és una prioritat. Acompanyen els joves en la seva formació, inserció laboral i creixement personal, amb el suport valuós de persones i organitzacions del territori, especialment del teixit empresarial. Des del GrupTG DX, reiterem el nostre compromís amb les iniciatives que promouen la inclusió laboral juvenil. Creiem en el poder d’inspirar i capacitar les properes generacions, i ens enorgulleix contribuir a aquest propòsit important.