DIREXIS TGO i DIREXIS MASATS reparteixen roses solidàries del Grup Àuria

Avui 23 d’abril del 2024, diada de Sant Jordi, usuaris i usuàries de les línies regulars de DIREXIS TGO i DIREXIS MASATS van ser sorpresos amb un gest ple d’afecte i compromís social. La Fundació Àuria, un conjunt d’entitats que treballen per garantir autonomia, qualitat de vida i igualtat d’oportunitats, ha lliurat roses solidàries a aquells que confien en les empreses de mobilitat per als seus desplaçaments diaris.

Aquesta iniciativa reflecteix una llarga col·laboració entre el GrupTG DX i el Grup Àuria. Durant anys, ambdues empreses han treballat juntes per donar suport a aquells en situació de vulnerabilitat, cercant sempre innovar en els seus esforços per millorar la qualitat de vida i promoure la inclusió laboral.

Des del compromís amb la responsabilitat social corporativa, el GrupTG DX continua demostrant el compromís amb la comunitat. A través de diverses accions, com ara patrocinis, mecenatges i col·laboracions, la companyia contribueix al desenvolupament i la cohesió social als municipis on opera, impulsant així el progrés i el benestar de tots.