El GrupTG DX presenta Bus4.me al MUBIL Mobility Expo

Durant els dies 17 i 18 d’abril, el GrupTG DX va estar present a la fira MUBIL Mobility Expo, que va tenir lloc al recinte firal FICOBA d’Irún, País Basc. Aquest esdeveniment, reconegut com el punt de trobada professional al sud d’Europa de l’ecosistema de la mobilitat sostenible, va ser l’escenari perfecte per destacar el compromís del GrupTG DX amb una mobilitat eficient i sostenible.

Daniel García i Tarrazona, Product Manager de Bus4.me, va representar al GrupTG DX a la taula rodona titulada “La multimodalitat com a solució per reduir l’ús del cotxe privat”. La seva participació va ressaltar la importància d’integrar diferents modes de transport per promoure una mobilitat més sostenible i eficient.

Bus4.me, nascut dins del GrupTG DX, va ser presentat com una solució innovadora per abordar els reptes de mobilitat del segle XXI. Durant la fira, vam destacar com Bus4.me pot millorar l’accessibilitat al transport en àrees urbanes i rurals, contribuint així a una mobilitat més inclusiva i sostenible per a tothom.