Millores del servei a les línies L59 i L67

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i DIREXIS TGO posaran en marxa el pròxim dijous 2 de maig les millores de la línia L59, que uneix Rubí, Sant Cugat del Vallès, Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei i l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, i la línia L67 entre Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei, Sant Joan Despí i Barcelona. Aquestes millores estan dissenyades amb l’objectiu de millorar la fiabilitat, la puntualitat i millorar l’oferta d’acord amb les necessitats dels usuaris, especialment a primeres hores del matí.

L59: Noves expedicions

Per atendre les necessitats dels qui matinin, hem afegit una nova expedició des del Papiol a Barcelona, ​​que sortirà a les 7:25 del matí. Aquesta expedició inclourà una parada a les 7.55 a l’Hospital Moisès Broggi i continuarà cap a Barcelona com a L67. Aquesta incorporació proporcionarà una tercera opció per als usuaris que vulguin arribar a Molins de Rei i a l’hospital abans de les 8 del matí, així com una alternativa addicional per entrar a Barcelona durant les hores puntes del matí.

A més, s’han introduït una nova expedició des de Barcelona a Castellbisbal en aquesta franja horària, que permetrà atendre les possibles sortides de primera hora del CAP La Granja (amb pas a les 8.37) i arribarà a Castellbisbal a les 9 h. A partir del Canyet, aquest servei circularà com una expedició més de la L67 i facilitarà l’accés al nucli urbà de Castellbisbal. Finalment, amb l’objectiu de millorar la puntualitat, s’ha avançat 10 minuts l’expedició de Molins de Rei a Rubí, que sortirà a les 8.15 i arribarà a les 8.45 en lloc de les 8.55 h.

L67: Actualització i noves expedicions

S’han ajustat els horaris d’algunes expedicions en dies feiners per millorar la fiabilitat del servei amb motiu del trànsit generat a l’entrada de Barcelona. Els canvis inclouen avançar 10 minuts la sortida de Castellbisbal a Barcelona a les 6.35 h, eliminar la parada a la plaça Lluís Companys de l’expedició de Barcelona a Castellbisbal a les 7.25 h, i avançar les arribades i sortides en diversos punts del matí i la tarda.

També s’ha millorat l’oferta amb 4 noves expedicions per sentit al matí i al migdia, permetent arribar a Barcelona a les 8.15, 9.55, 11.55 i 14.30, i a Castellbisbal a les 9.00, 10.35, 12.35 i 15.15 h. S’han avançat 10 minuts les expedicions de Castellbisbal a Barcelona a les 6.55 h i de Barcelona a Castellbisbal a les 8 h.

A més, per millorar l’eficiència a l’estació de Rodalies del Papiol, s’ha proposat un nou esquema d’ús per a les dues parades de les línies L59 i L67. Ara, independentment de si l’autobús continua cap a Barcelona o Castellbisbal, s’utilitzarà la marquesina de l’estació per als autobusos que encara no han entrat al nucli urbà del Papiol, i la parada de davant de la marquesina per als autobusos que ja han entrat al nucli urbà.

Aquestes millores estan dissenyades amb la finalitat de proporcionar un servei de transport més convenient i eficient per als nostres usuaris. Estem compromesos a continuar millorant les línies per satisfer les necessitats de mobilitat dels usuaris.

Millores sota la coordinació i finançament de la Generalitat de Catalunya.