Actualització del servei de la línia M1

El proper dimecres 10 d’abril del 2024, la línia M1 de DIREXIS TGO que connecta Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Terrassa i la UAB, modifica els horaris i parades a Viladecavalls.

Els canvis tenen la finalitat de garantir millores de regularitat i puntualitat al servei tenint en compte el trànsit generat a les primeres expedicions al tram entre Viladecavalls i Terrassa.

A més, ens complau informar-vos sobre un ajustament en el temps de pas per la parada de Viladecavalls. Aquesta modificació ha estat implementada a causa d’un canvi en el recorregut, que ha resultat en un escurçament del ramal. La parada Orenetes queda anul·lada i el servei farà parada a la Rotonda de l’insitut, al vial de Sant Jordi.

A continuació descrivim els canvis que es duran a terme:

  • Avançament de 10 min del temps de pas per totes les parades entre Rotonda dels Closos i Sant Miquel en la 2a i 3a expedició Olesa-UAB, que passen a ser a les 6:55 i 7:55, degut al trànsit en el tram Viladecavalls-Terrassa.
  • Canvi d’ubicació de la parada de Viladecavalls: passa d’Orenetes a Rotonda Institut.
  • Ajustament del temps de pas per Viladecavalls: degut al canvi de parada a la Rotonda Institut.
  • Avançament d’1 min del temps de pas per Sant Miquel en sentit Olesa, degut a l’escurçament del ramal de Viladecavalls.

Millores sota la coordinació i finançament de la Generalitat de Catalunya.