Territori millora les connexions amb nous serveis interurbans per la B-40

El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i DIREXIS TGO posaran en marxa el pròxim 2 d’abril les millores de la línia M1, que uneix Olesa de Montserrat, Viladecavalls, Terrassa i la UAB, i la nova línia M9 entre Esparreguera, Abrera i Terrassa. Aquestes millores estan dissenyades per oferir un servei més eficient i convenient per als usuaris i estudiants de la zona.

Millores a la línia M1 entre Olesa de Montserrat i la UAB:

A partir de la data esmentada, la línia M1 circularà per la B-40, motiu que permetrà reduir els temps de viatge i millorar l’experiència general dels nostres usuaris.

Una de les principals millores és la introducció de serveis “exprés” entre Olesa, Terrassa i la UAB, especialment durant les hores de més demanda. Algunes expedicions, principalment les més saturades, no entraran a Viladecavalls cosa que permetrà un accés més ràpid a destinacions clau. L’accés al campus de la UAB per part dels usuaris de Viladecavalls quedarà garantit mitjançant un transbordament amb l’actual línia M6A (llançadora Viladecavalls–Terrassa). A més, s’ha ampliat la cobertura horària de la línia M1, amb la inclusió d’onze noves expedicions, especialment durant la franja de 13.30 a 17.00, incloent dues expedicions addicionals fins a la UAB per millorar l’oferta horària als usuaris.

Nova línia M9 entre Esparreguera i Terrassa:

D’altra banda, i també a partir del 2 d’abril es posa en marxa la nova línia M9, ​​que connectarà Esparreguera, Abrera i Terrassa de manera eficient i ràpida. Aquesta nova línia aprofitarà el tram recentment inaugurat Olesa-Viladecavalls de l’autovia B-40, oferint un accés més ràpid i directe.

El recorregut de la línia M9 començarà a la parada de Tres Caravel·les d’Esparreguera i seguirà l’eix principal del municipi fins a la parada de la Creu. Des d’allà, es dirigirà a Abrera, amb parades estratègiques al llarg del camí, i finalment arribarà a Terrassa, amb la destinació final a l’estació d’autobusos. La línia M9 oferirà serveis en totes dues direccions, adaptant-se a les necessitats dels usuaris d’Esparreguera, Abrera i Terrassa.

Aquestes millores estan dissenyades amb la finalitat de proporcionar un servei de transport més còmode i eficient per als nostres usuaris. Esperem que aquestes millores a la línia M1 i la introducció de la nova línia M9 satisfacin les necessitats de mobilitat de la nostra comunitat i millorin la seva experiència de viatge.

Millores sota la coordinació i finançament de la Generalitat de Catalunya.