DIREXIS TGO participa a les II Jornades Tècniques FP per fomentar el desenvolupament professional

Avui Carme Pros, CEO de DIREXIS TGO, ha participat a les II Jornades Tècniques de Formació Professional, organitzades per l’INS Daniel Blanxart i Pedrals i amb la col·laboració de la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), ASINOL (Associació Industrial Olesa). La participació de DIREXIS TGO, com a part activa d’ASINOL, reflecteix el seu compromís amb el desenvolupament del talent i la formació a l’àmbit local.

L’esdeveniment ha tingut lloc a l’Institut Daniel Blanxart i Pedrals d’Olesa de Montserrat, congregant estudiants i professionals del camp de la Formació i Orientació Laboral (FOL) i del cicle d’Administració. La jornada ha ofert una plataforma inavaluable perquè els alumnes expandissin els seus coneixements i perspectives sobre el món empresarial i laboral.

Les sessions han abordat una varietat de temes fonamentals, des de la creació d’empreses fins a estratègies d’internacionalització, passant per la gestió de recursos humans. Aquesta trobada ha proporcionat als participants una visió pràctica i actualitzada dels desafiaments i oportunitats que enfronten al mercat laboral actual.

La presència activa de Carme Pros en aquestes jornades tècniques subratlla el compromís de DIREXIS TGO amb l’educació i el creixement professional de les noves generacions. Com a líder empresarial, ha compartit la seva experiència i coneixements, inspirant els joves a perseguir les seves metes amb determinació i visió estratègica.

Jornades amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la Diputació de Barcelona.