DIREXIS MASATS s’uneix com a col·laborador de la Fundació UEA per impulsar la igualtat i la responsabilitat social

Ens complau anunciar una nova aliança que enforteix el nostre compromís amb la igualtat i la responsabilitat social. DIREXIS MASATS s’enorgulleix de convertir-se en col·laborador oficial de la Fundació UEA.

Ahir, 12 de març de 2024, vam tenir l’honor de participar en la presentació oficial d’aquesta col·laboració a l’emblemàtic Teatre de l’Ateneu Igualadí. La Fundació UEA, una organització sense ànim de lucre, es dedica a promoure un entorn inclusiu i equitatiu per a tots els sectors de la societat. La seva tasca se centra a fomentar la igualtat d’oportunitats i el compromís social, generant així un futur sostenible tant per a empreses com per a treballadors.

A DIREXIS MASATS, reconeixem la importància de construir un món on tothom tingui les mateixes oportunitats de desenvolupament i creixement. En unir forces amb la Fundació UEA, reafirmem el nostre compromís de contribuir activament a crear una societat més justa i equitativa.