DIREXIS TGO s’adhereix solidàriament a l’Hospital de Sant Joan de Déu

DIREXIS TGO ha establert una col·laboració solidària amb l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquesta associació té com a objectiu donar suport a programes d’acompanyament a persones en situacions vulnerables, investigació biomèdica i projectes de cooperació internacional desenvolupats pels nostres hospitals, serveis sociosanitaris i serveis socials.

A DIREXIS TGO, creiem en la importància de la responsabilitat social empresarial i en contribuir positivament a les nostres comunitats. En unir forces amb l’Hospital de Sant Joan de Déu, estem compromesos a enfortir els serveis essencials que beneficien la nostra societat.

Agraïm sincerament l’oportunitat de col·laborar amb una causa tan noble i esperem que aquesta associació sigui beneficiosa per a totes les parts involucrades.