El GrupTG DX participa a les XX Jornades de Transport de Viatgers d’Andalusia a Màlaga

Durant els dies 29 de febrer i 1 de març, l’equip del GrupTG DX va participar a les XX Jornades de Transport de Viatgers d’Andalusia, celebrades al Palau de Fires i Congressos de Màlaga.

Aquestes jornades són un referent a nivell nacional, que reuneixen les més importants associacions i federacions professionals del país per analitzar els aspectes més rellevants i preocupants en un sector crucial per a l’economia, la mobilitat i el turisme.

En aquest esdeveniment destacat, el GrupTG DX ha tingut l’honor de presentar el seu innovador sistema de transport a la demanda, bus4.me. Aquest sistema no sols representa un avenç tecnològic, sinó també un compromís amb la millora contínua de la mobilitat i la qualitat de vida de les persones.

Ens sentim orgullosos d’haver participat en aquestes jornades tan importants i agraïm tots els assistents pel seu interès i participació.