DIREXIS TGO i TGTravel DX renoven el Certificat Biosphere Sustainable 2024 i el Punt d’Informació Turística

En l’acte celebrat el passat 26 de febrer a l’emblemàtica Torre dels Lleons d’Esplugues de Llobregat, DIREXIS TGO i TGTravel DX s’enorgulleixen a anunciar la renovació conjunta del certificat Biosphere Sustainable 2024. , atorgada per l’Institut de Turisme Responsable (ITR), reconeix el compromís i la dedicació de les dues empreses cap a la sostenibilitat.

El certificat Biosphere Sustainable és un símbol d’excel·lència per a les empreses, serveis i destins compromesos amb la sostenibilitat i que compleixen els rigorosos estàndards establerts al manual de bones pràctiques de l’ITR.

D’altra banda, TGTravel també ha renovat el Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat (PIT), una distinció que destaca la qualitat del servei ofert als visitants i la contribució a l’enfortiment del teixit local. En resum, aquesta renovació del certificat Biosphere Sustainable i del PIT reflecteix el compromís continu de DIREXIS TGO i TGTravel DX amb la sostenibilitat i excel·lència en el servei al client, mentre contribueixen al desenvolupament econòmic i turístic de la regió del Baix Llobregat.