DIREXIS TGO s’uneix a AEMES Smart per impulsar la mobilitat sostenible

DIREXIS TGO, una de les empreses pioneres al sector de la mobilitat a la península i la més antiga del GrupTG DX, ara forma part de l’Associació d’Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart ( AEMES Smart).


Aquesta associació representa un pas significatiu en el nostre compromís continu amb la innovació i la sostenibilitat a la indústria de la mobilitat. AEMES Smart no només agrupa i visibilitza empreses compromeses amb la mobilitat sostenible, sinó que també actua com un poderós lobby per defensar i promoure la competitivitat del sector.

Una de les missions clau d’AEMES Smart és impulsar el procés de canvi i de transformació de les indústries tradicionals cap a la nova era de la mobilitat. L’associació s’esforça per garantir que les empreses tinguin accés al talent qualificat i a la formació necessària per mantenir competitives en un mercat en evolució constant.

A més, AEMES Smart treballa per complementar les cadenes de valor i promoure una indústria sobirana que pugui accedir a subministraments competitius. Aquesta visió alinea perfectament amb els nostres valors a DIREXIS TGO, on sempre ens esforcem per oferir solucions de mobilitat innovadores i sostenibles.

Ens sentim orgullosos de ser part d’aquesta xarxa dinàmica d´empreses compromeses amb un futur més verd i eficient en termes de mobilitat. Aquesta associació ens brinda una plataforma invaluable per col·laborar amb altres líders del sector, compartir idees i treballar junts cap a un objectiu comú: transformar la mobilitat per a les properes generacions.