bus4.me de GrupTG DX Destaca en el Eco Mobility Expo World Congress a Valencia

Durant els dies 15, 16 i 17 de febrer, l’equip de GrupTG DX va participar a la fira Eco Mobility Expo World Congress a València, destacant el seu innovador sistema de transport a la demanda, bus4.me.

El stand de bus4.me va ser un centre d’atenció durant la fira, captant l’interès dels visitants i professionals de la indústria de la mobilitat. A l’esdeveniment, Daniel Garcia i Tarrazona, el Product Manager de bus4.me, va presentar el sistema a la conferència anomenada “Mobilitat Universal: Accés equitatiu i flexibilitat en el transport a demanda”.

La sessió va destacar la capacitat de bus4.me per adaptar-se a les necessitats variables dels usuaris i proporcionar solucions de transport personalitzades i eficients. Daniel va subratllar el compromís de bus4.me amb la creació d’un entorn de mobilitat més sostenible i accessible per a tothom.

L’esdeveniment va ser una plataforma valuosa per a GrupTG DX per demostrar la seva innovació en el camp de la mobilitat, consolidant el seu paper com a líder en solucions de transport avançades i sostenibles.