El GrupTG DX bat rècord d’usuaris el 2023

En el transcurs de l’any 2023, DIREXIS TGO i DIREXIS MASATS han aconseguit una fita sense precedents en registrar un rècord d’usuaris en els seus serveis de transport públic. Amb un impressionant augment del 18% en comparació amb l’any anterior, les companyies han transportat a un total de 2.607.947 usuaris, superant amb escreix els números assolits en 2022, quan es van registrar 2.202.788 usuaris.

Aquest assoliment històric reflecteix el compromís del GrupTG DX per oferir un transport públic segur, eficient i accessible per als ciutadans. Des de la seva fundació, tant DIREXIS TGO com DIREXIS MASATS han estat pilars fonamentals en el sector del transport, establint així estàndards de qualitat.

Els serveis del GrupTG DX abasten àrees clau com a l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Barcelonès, sent una opció fonamental per a la mobilitat de milers de persones de les diferents comarques. La companyia s’enorgulleix d’haver superat tots els rècords d’usuaris, la qual cosa reflecteix el seu compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client.

La destacada xifra d’usuaris assolida el 2023 no sols representa una fita per a l’empresa, sinó també un impuls per a continuar innovant i millorant l’experiència de l’usuari en el transport públic. El GrupTG DX reafirma el seu compromís de continuar brindant un servei de qualitat, que contribueixi al desenvolupament i la mobilitat sostenible.

Amb la vista posada en el futur, l’empresa de mobilitat continua treballant per a adaptar-se a les necessitats canviants de la societat, implementant tecnologies i solucions que promoguin una experiència de viatge còmoda i segura per a tots els seus usuaris.