TGO DX rep dues subvencions per impulsar la transformació ecològica de vehicles pesants

En un pas significatiu cap a la descarbonització del transport per carretera, TGO DX, líder en innovació i tecnologia aplicada a la mobilitat, li han atorgat dues subvencions per als dos autobusos elèctrics que l’empresa posseeix, concedides pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya. Aquests ajuts, orientats a fomentar la transformació de vehicles pesants de viatgers i mercaderies, tenen com a objectiu primordial contribuir a millorar la qualitat de l’aire en entorns urbans.

Aquesta subvenció forma part del programa de transformació de flotes de vehicles pesants de transport professional per carretera, impulsat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. La iniciativa s’emmarca dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència, finançat per la Unió Europea a través del programa Next Generation EU.

La inversió atorgada a TGO DX servirà per accelerar l’adopció de tecnologies més netes i sostenibles a la flota de vehicles, posicionant-la a l’avantguarda de la indústria en termes de responsabilitat ambiental. Els fons permetran la implementació de sistemes de propulsió més eficients i la incorporació de tecnologies que redueixin significativament les emissions contaminants.

El compromís de TGO DX amb la transformació ecològica no només enfortirà la seva posició al mercat, sinó que també contribuirà de manera activa als objectius mediambientals establerts en l’àmbit nacional i europeu. L´empresa s’enorgulleix de formar part d’aquest impuls cap a un transport més sostenible i respectuós amb el medi ambient i es consolida com a referent en l’adopció de pràctiques empresarials responsables, evidenciant el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la construcció d’un futur més sostenible per a tothom.