Presentació de l’èxit de l’electrificació a la línia M3 de TGO DX

Carme Pros, CEO del GrupTG DX va estar present a l’estand dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, dins de la fira internacional Smart City Expo World Congress. Durant aquesta destacada fira, l’atenció es va centrar en els avenços d’electrificació i digitalització aconseguits a la línia M3 de TGO DX, que connecta Esparreguera amb l’Estació de FGC d’Olesa de Montserrat.

La presentació va posar el focus en el context i els èxits notables en l’electrificació d’aquesta línia, destacant els beneficis tant pels usuaris com per l’empresa. Es va ressaltar l’impacte mediambiental positiu i la contribució directa als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). A més a més, es van destacar les accions dutes a terme per millorar l’experiència dels usuaris, fet que ha propiciat un increment del 27% en el nombre de passatgers en comparació amb l’any anterior.

L’exposició de Carme Pros en aquest important esdeveniment no només va posar en relleu el progrés a la línia M3, sinó que també va posar èmfasi en la importància de l’electrificació i la digitalització en el transport com un pilar fonamental per a una mobilitat més eficient i sostenible.

Aquests avenços no només representen una transformació en la mobilitat, sinó que també reforcen la visió del GrupTG DX en la construcció d’un futur més sostenible i eficient en termes de transport públic.