El GrupTG DX participa al Smart City Expo World Congress

Durant els dies 7, 8 i 9 de novembre, Barcelona es va convertir en l’epicentre de la innovació en mobilitat amb la destacada presència de bus4.me al Smart City Expo World Congress. L’equip de bus4.me, liderat per Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, es va destacar a l’esdeveniment en presentar el seu revolucionari sistema de transport a la demanda.

L’estand de bus4.me es va convertir en l’epicentre d’interès per a empreses i administracions públiques tant nacionals com internacionals. Durant l’esdeveniment, es van delinear els avantatges i l’impacte positiu que la implementació i gestió del transport a la demanda amb bus4.me pot tenir en la consecució d’una mobilitat més eficient, ràpida i sostenible.

El cas d’èxit presentat a l’esdeveniment va ser el d’ElMeuBus DX, implementat al Polígon Industrial de Les Comes d’Igualada, on el sistema de transport a la demanda de bus4.me ha generat grans avantatges en la millora del transport local.

Amb un programa ple de sessions al congrés i una exposició que va oferir les últimes innovacions en mobilitat intel·ligent, l’esdeveniment va congregar més de 25.000 assistents, amb més de mil estands i representants de més de 800 ciutats.

La presència de bus4.me en aquest context no només va evidenciar el seu compromís amb la innovació en mobilitat, sinó que també va reafirmar la seva posició com un pioner en la cerca de solucions intel·ligents per a les ciutats del futur. Amb una proposta clara i exitosa, bus4.me continua treballant cap a una mobilitat més eficient i sostenible.