El GrupTG DX present a l’ExpoBus Iberia de Galícia

Durant els dies 16, 17 i 18 de novembre, la Feira Internacional de Galícia a Silleda, va ser testimoni d’una trobada important per al món del transport nacional: la III Fira del Transport de Viatgers per Carretera, ExpoBus Iberia 2023. Entre els destacats assistents es trobava l’equip de bus4.me, presentant el sistema innovador de transport a la demanda, sistema nascut al GrupTG DX.

Els visitants, majoritàriament professionals del sector, procedien majoritàriament d’Espanya i Portugal, encara que també es va registrar la presència d’assistents d’altres països, molts convidats per empreses expositores.

La fira va exhibir productes i solucions tecnològiques ofertes per 130 empreses de 18 països, representades per 63 expositors directes provinents d’Espanya, Portugal, Polònia, els Països Baixos, Irlanda i Austràlia.

La participació de bus4.me a ExpoBus Iberia 2023 no només va evidenciar el seu compromís amb la innovació en mobilitat, sinó que també va subratllar la seva posició com a pioner en la recerca de solucions intel·ligents per a les demandes canviants del transport en àrees de baixa densitat i polígons industrials. La seva presència destacada confirma el continu esforç cap a una mobilitat més eficient i sostenible.