Bus4.me premiada als VXI Premis Carles Ferrer Salat 2023 de Foment del Treball

El passat dia 30 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona es va celebrar la XVI edició dels Premis Carles Ferrer Salat i l’entrega de les Medalles d’Honor de Foment del Treball.

Foment del Treball va establir el 2007 les Medalles d’Honor i els Premis Carles Ferrer Salat, que atorguen a aquelles persones o empreses que han destacat en l’àmbit durant l’any anterior. Concretament, les Medalles d’Honor es concedeixen a figures destacades en l’àmbit empresarial i social. Amb aquestes distincions, Foment busca posar de relleu la trajectòria professional, l’enginy empresarial el compromís amb la ciutadania.

Paral·lelament a les medalles, es lliuren els Premis Carles Ferrer Salat, amb els quals Foment del Treball reconeix la tasca d’empreses i empresaris a Catalunya. Aquests guardons honoren els valors de l’empresari liberal, obert i defensor del coneixement i el diàleg, com ho va ser Carles Ferrer Salat, president de Foment, president fundador de CEOE i president de la gran patronal europea Unice.

A l’edició d’aquest any 2023, bus4.me, empresa líder en el sector del transport a la demanda, ha estat premiada a la categoria de Desenvolupament sostenible. Premi que  distingeix aquelles empreses o institucions que dissenyin o incorporin una innovació substancial a un producte o servei ja existent que impliqui millores en el comportament ambiental respecte a alternatives similars tot conservant-ne les funcionalitats, que hagin impulsat el desenvolupament i l’aplicació d’una nova tecnologia que promogui una producció més ecoeficient i/o que hagin desenvolupat projectes de formació, educació i sensibilització mediambiental.

Bus4.me, el sistema de transport a la demanda, nascut a l’empresa de mobilitat TGO DX del grup Direxis, ha demostrat ser una solució tecnològica líder a la indústria, dissenyada per simplificar la implementació i gestió de serveis de transport a la demanda. La seva visió és oferir a les comunitats, empreses i administracions una manera més eficient, còmoda, segura, àgil i sostenible de desplaçar-se. Aquest reconeixement és un testimoni del compromís constant de fer que la mobilitat sigui més accessible i sostenible per a tothom, cosa que alhora contribueix positivament a la millora del comportament ambiental.