El GrupTG DX visita el Global Mobility Call de Madrid

Membres de l’equip del GrupTG DX es van desplaçar a Madrid per assistir a l’esdeveniment internacional més rellevant a l’àmbit de la mobilitat sostenible, el Global Mobility Call.

El Global Mobility Call és una conferència de tres dies que va tenir lloc els dies 24, 25 i 26 d’octubre a les instal·lacions d’IFEMA, a Madrid. Aquest esdeveniment anual representa un punt de trobada fonamental per a experts, innovadors i parts interessades a la mobilitat sostenible de persones i mercaderies.

Amb el propòsit d’enllaçar totes les indústries i actors clau, el Global Mobility Call té com a objectiu promoure el futur de la mobilitat sostenible a nivell mundial. Durant aquests dies, els participants van tenir l’oportunitat d’explorar una àmplia varietat de solucions, que inclouen vehicles elèctrics i híbrids, així com sistemes de transport públic intel·ligents i tecnologies d’avantguarda que estan revolucionant la manera com ens desplacem, com es l’exemple de bus4.me, la plataforma nascuda al GrupTG DX.