Bus4.me guardonada com a empresa en la transformació digital als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial

Bus4.me, empresa líder en el sector del transport a la demanda, ha estat reconeguda a la 28a Edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, una distinció que celebra l’excel·lència i la innovació en l’àmbit empresarial, amb un enfocament especial en la transformació digital en el sector de serveis. El guardó el va rebre Carme Pros, CEO del GrupTG DX i Daniel Garcia i Tarrazona, Project Manager de bus4.me.

Aquest prestigiós guardó, patrocinat per eDiversa Group, reconeix les empreses que han destacat en la implementació de solucions tecnològiques avantguardistes per millorar la vida dels seus usuaris i fomentar un progrés sostenible. Bus4.me ha estat guardonada a la categoria de “Transformació Digital en el Sector de Serveis” per la seva contribució excepcional a la mobilitat sostenible i el seu compromís amb la innovació.

Bus4.me, sistema de transport a la demanda nascut a l’empresa de mobilitat TGO DX del grup Direxis, ha demostrat ser una solució tecnològica líder a la indústria, dissenyada per simplificar la implementació i gestió de serveis de transport a la demanda. La seva visió és oferir a les comunitats, empreses i administracions una forma més eficient, còmoda, segura, àgil i sostenible de desplaçar-se. Aquest reconeixement és un testimoni del compromís constant de fer que la mobilitat sigui més accessible i sostenible per a tothom.

L’esdeveniment dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial ha tingut lloc el 26 d’octubre de 2023 al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. Bus4.me agraeix a la patronal Cecot i al membres del jurat d’enguany aquest prestigiós reconeixement, així com als nostres clients i col·laboradors pel seu suport continu en el nostre camí cap a la mobilitat del futur.