MasatsTG DX torna a col·laborar amb la Jornada d’Aviació adaptada

MasatsTG DX ha tornat a col·laborar a la Jornada d’Aviació Adaptada, un esdeveniment solidari que brinda la oportunitat a persones amb discapacitat de gaudir del plaer de volar sense cap mena d’obstacles. Aquesta jornada no només ha permès que més 130 persones amb discapacitat experimentin la llibertat i el plaer de volar, sinó que també contribueix a l’empoderament d’aquestes persones i a gaudir d’experiències aèries.

Enguany MasatsTG DX ha tornat a col·laborar, un any més, a la Jornada amb una llançadora de transport dels assistents des de Barcelona fins a l’Aeròdrom d’Òdena a l’Anoia.

L’entitat Aviació Adaptada, com a organitzadora d’aquesta jornada, té com a missió la promoció de l’accessibilitat universal i l’assegurament que totes les persones, independentment de la seva discapacitat, tinguin les mateixes oportunitats dins del món de l’esport i l’oci. Aquest esdeveniment no només es tracta de volar, sinó que també és un dia especial per a les persones amb discapacitat, on poden gaudir d’activitats, menjar comunitari i conviure amb familiars i amics.

Pel GrupTG DX és emocionant veure com aquesta jornada ha aconseguit crear un espai d’igualtat i inclusió, oferint una oportunitat increïble per a les persones amb discapacitat i posant en relleu la importància de trencar barreres i fomentar l’empoderament d’aquestes persones. Una iniciativa com aquesta és essencial per fer avançar la societat cap a un món més inclusiu i igualitari.