El GrupTG DX present al World Passenger Festival de Viena

L’equip del GrupTG DX han estat presents a la fira World Passenger Festival, celebrat al Messe Wien Exhibition Congress Center de Viena.

El World Passenger Festival, celebrat els dies 4 i 5 d’octubre, constitueix una trobada internacional que congrega actors del transport públic amb el propòsit de dialogar sobre la metamorfosi que està experimentant la mobilitat. En aquesta edició, s’enfoca a examinar tecnologies, estratègies i oportunitats destinades a estimular la utilització del transport públic i compartit, abordant qüestions com ara la promoció de desplaçaments sostenibles, la integració total de la mobilitat, la millora de l’experiència de l’usuari i la digitalització.

El GrupTG DX continua treballant per aplicar-les als projectes més capdavanters del grup, a més d’aprofitar l’oportunitat per presentar Bus4.me, el sistema de transport a la demanda i gestió de trànsit basat en intel·ligència artificial, dissenyat per millorar l’eficiència, la seguretat i la sostenibilitat de les xarxes de transport. Ja implementat amb èxit a Catalunya i on compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.