TGO DX empresa col·laboradora amb La Fundació Patrimoni Natural

L’empresa de mobilitat TGO DX, ha entrat a formar part d’empreses col·laboradores amb La Fundació Patrimoni Natural, iniciativa que treballa per la preservació i millora de l’entorn natural i les condicions dels cossos d’emergència en l’entorn del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La fundació està compromesa amb la millora de la seguretat i la preservació del nostre entorn natural. Mitjançant la recaptació de fons econòmics, estem treballant activament per dur a terme una sèrie d’iniciatives que tenen un impacte positiu en la prevenció, gestió i millora de la seguretat al territori, així com en el suport als qui ens protegeixen dels riscos, incendis i emergències.

A TGO DX, entenem que respectar el medi ambient és una part intrínseca de protegir les persones i assegurar un futur sostenible per a tothom. La nostra missió és promoure activitats a l’entorn natural que no només proporcionin experiències inoblidables, sinó que també posi la seguretat de les persones i la salut del planeta en primer lloc.