El GrupTG DX assisteix a la fira MOVE de Londres

Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, van viatjar a Londres per presentar bus4.me, gràcies a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Van participar en la fira MOVE – Mobility Re-Imagined celebrada al recinte ExCeL London de Londres, el saló de la mobilitat i les start-ups tecnològiques més important del món.La fira, que es va celebrar del 21 al 22 de juny, Carme Pros i Daniel Garcia van presentar el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu del món que puguin estar interessades a implementar aquest nou sistema de transport sensible a la demanda.

Durant el congrés, Carme Pros i Daniel Garcia van estar presents en l’estand d’ACCIÓ i van participar en diferents activitats amb actors claus de l’àmbit de la mobilitat connectada i sostenible.

MOVE és l’esdeveniment definitiu per entendre com està evolucionant l’ecosistema de la mobilitat per fer front a l’emergència climàtica i com està aplicant nous models de negoci i tecnologia per millorar la sostenibilitat i reduir les emissions i la congestió del trànsit a les ciutats.

Visita a l’Smart Mobility Living Lab: London.

A més de la fira, juntament amb una delegació de diferents empreses de Catalunya orientades a la mobilitat i automoció, van poder visitar l’Smart Mobility Living Lab: London, ecosistema de proves i desenvolupament de tecnologies de mobilitat ubicat al cor de la capital britànica. Aquest laboratori d’avantguarda reuneix empreses líders al sector de la mobilitat, empreses emergents i experts en tecnologia per impulsar la recerca i la implementació de solucions de transport més intel·ligents i sostenibles.