Carme Pros present a la taula rodona de la UEA Inquieta

Avui Carme Pros, CEO de MasatsTG DX i del GrupTG DX, ha participat en la taula rodona dins de l’acte anomenat “Radiografia de la realitat empresarial de la dona a l’Anoia” organitzat per la Unió Empresarial de l’Anoia Inquieta i celebrat a l’Adoberia Bella d’Igualada.

La UEA Inquieta ha presentat un estudi elaborat per la comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia que treballa per posicionar, empoderar i donar visibilitat.

A través de “Radiografia empresarial de la dona a l’Anoia”, l’estudi determina el pes que tenen les dones empresàries i directives en el conjunt de les empreses de l’Anoia; plasma el perfil sociodemogràfic i laboral de les empresàries, directives i professionals; la formació; els compromisos i polítiques d’igualtat implementades a les empreses i els frens percebuts en el desenvolupament de la carrera professional de les dones; però també, reptes i idees de futur.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Carlota Carner, regidora de Governació, Habitatge, Igualtat, LTGBIQ+ i Universitats de l’Ajuntament d’Igualada i per Lidia Devant, subdirectora general de la Direcció de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Posteriorment a la presentació de les conclusions de l’estudi, s’ha realitzat una taula rodona que ha comptat amb la participació de dones empresàries i directives de la comarca de sectors fortament masculinitzats: Núria Grau, gerent d’Unic Rentals; Carme Pros, CEO del GrupTG DX; Elena Carballo, directora de recursos humans a HMS Networks; les quals van exposar els reptes durant la seva carrera professional, les polítiques d’igualtat implantades per les seves empreses, i també, un missatge per a les futures generacions.