El GrupTG DX visita la fira Digital Enterprise Show

Carme Pros, CEO del GrupTG DX i Daniel Garcia i Tarrazona, Project Manager de bus4.me, han visitat aquest dijous 15 de juny la fira Digital Enterprise Show, l’esdeveniment líder mundial dedicat a la transformació digital celebrat al Palau de Fires i Congresos de Màlaga.

Digital Enterprise Show permet la transformació del negoci digital, reunint tecnologies d’avantguarda i ponents de primer nivell per satisfer els objectius, els reptes i les necessitats dels delegats. És una fira B2B d’alt potencial per generar negoci, elevar la marca, reforçar el lideratge de pensament i reforçar les relacions comercials amb les parts interessades rellevants.

És l’exposició global amb més de 300 empreses tecnològiques més importants del món, el congrés amb  500 millors experts del món que comparteixen els seus èxits relacionats amb la transformació empresarial digital i milers de visitants per dialogar sobre l’impacte digital en la competitivitat empresarial i empresarial.

El GrupTG DX continua treballant per estar al corrent de les últimes novetats tecnològiques per aplicar-les als projectes més capdavanters del grup, com ara al sistema de transport a la demanda bus4me que compta amb una app amb les últimes innovacions per crear rutes a temps real.