Territori millora la connexió de l’Hospital Moisès Broggi amb una nova línia de bus

  • Es tracta de la L59, que unirà Rubí, el Papiol, Molins de Rei i el centre hospitalari
  • Entrarà en funcionament l’11 d’abril i oferirà 9 expedicions per sentit
  • El Departament també incorpora noves expedicions a la línia L67, que enllaça Castellbisbal, el Papiol, Molins de Rei i Barcelona

El Departament de Territori posarà en marxa el pròxim 11 d’abril la nova línia d’autobús L59, que unirà Rubí, el Papiol i Molins de Rei amb l’Hospital Moisès Broggi, ubicat a Sant Joan Despí. El servei funcionarà de dilluns a divendres feiners i oferirà un total de 9 expedicions per sentit. La nova línia substituirà l’actual L4, que fa el trajecte entre Rubí, el Papiol i Molins de Rei amb tres expedicions per sentit en dies feiners, sense arribar a l’Hospital.

La L67, més directe

La posada en funcionament de la L59 també comportarà millores a la línia L67, que enllaça Castellbisbal, el Papiol, Molins de Rei i Barcelona. L’autobús deixarà d’aturar-se a l’Hospital Moisès Broggi durant els dies feiners, perquè ja ho farà la L59, i podrà oferir un trajecte més directe cap a Barcelona. El bus, en canvi, continuarà aturant-se a l’Hospital durant els caps de setmana i festius.

Noves expedicions

D’altra banda, i també a partir de l’11 d’abril, la L67 disposarà d’una nova expedició per sentit a primera hora del matí durant els dies feiners i d’una nova sortida per sentit els dissabtes, festius i feiners d’agost, arran de l’augment de la demanda detectat els darrers mesos. La línia també incorporarà dues noves parades al Papiol de Baix i al CAP de Molins de Rei. La L67 va transportar un total de 68.167 viatgers l’any 2022, un 45% més que l’any 2021 i un 18% que l’any 2019, abans de la pandèmia.

Tot plegat, són millores que el Departament de Territori ha decidit posar en marxa arran de les peticions dels ajuntaments del Papiol i Castellbisbal.