bus4.me rep el premi a la Capacitat Innovadora a la Nit del Comerç i l’Empresa de Vilanova del Camí

La innovadora solució tecnològica bus4.me ha estat distingida amb el Premi a la Capacitat Innovadora a la Nit del Comerç i l’Empresa, impulsada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que s’ha lliurat al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí. El guardó, que cada any atorga l’àrea de Promoció Econòmica, reconeix així els beneficis mediambientals que comporta l’ús de bus4.me, el sistema dissenyat per facilitar la implantació i gestió del servei de transport a la demanda, un innovador concepte de mobilitat intel·ligent ideal per a empreses, polígons industrials, operadors i administracions que permet guanyar eficiència, flexibilitat i seguretat en els desplaçaments en autobús.

El guardó l’ha recollit Carme Pros, CEO de bus4.me i del GrupTG DX, de mans de Noemí Trucharte, Alcaldessa de Vilanova del Camí i de Jordi Barón, Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Durant el seu parlament, Pros ha volgut agrair el premi a l’organització i al sector empresarial, i ha destacat que, serveis com el de bus4.me, poden tenir un paper molt rellevant a l’hora de caminar cap a una mobilitat més neta i sostenible. La Nit del Comerç i l’Empresa s’organitza amb l’objectiu de reconèixer i promocionar els comerços de proximitat així com les empreses del municipi i, per altra banda, homenatjar aquells negocis singulars de Vilanova del Camí.