El GrupTG DX participa a l’eMobility Expo World Congress

El GrupTG DX va participar els dies 21, 22 i 23 de Març a l’Eco Mobility Expo World Congress 2023 de València per presentar bus4.me, el projecte de mobilitat sensible a la demanda de la companyia de transports. Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager de bus4.me, van estar a un estand de la fira presentant bus4.me a empreses i administracions públiques interessades a implementar la mobilitat a la demanda.

L’esdeveniment té l’objectiu de servir de connexió entre empreses i professionals per accelerar els passos al món de la mobilitat, un objectiu que comparteixen diversos congressos a Espanya, però en què el celebrat a València es converteix en un dels líders en tenir un enfocament circular que inclou la mobilitat terrestre, aèria i marítima.

Daniel Garcia i Tarrazona, Product Manager, va presentar el sistema innovador de transport a la demanda al Auditorium Toyota de l’Eco Mobility Expo World Congress a la sessió anomenada “On-demand transports: Why MaaS are reinventig city movement”. També va ser entrevistat al TV Studio de la Fira on va poder explicar els reptes actuals del sector i la importancia de fires com la eMobility de València.

Per altra banda, Carme Pros CEO del GrupTG DX i Bus4.me, va estar present a la taula rodona de l’Auditorium Banco Santander de l’Eco Mobility Expo World Congress on es va tractar el tema sobre l’estratègia per què les flotes siguin més eficients.

A més, bus4.me va ser reconeguda com a finalista en els Eco Mobility Expo World Congress Awards. L’innovador sistema de transport a la demanda va ser finalista a la millor solució de mobilitat sostenible pública.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.