Carme Pros rep el Premi d’Honor a la Jornada Catalana de Mobilitat 2023

Imatge: AMTU

El GrupTG DX ha estat present a la Jornada Catalana de Mobilitat 2023, celebrada el dijous 23 de març a a Llotja de Lleida, en la qual s’ha premiat a Carme Pros, CEO de GrupTG DX, per la seva trajectòria.

El premi d’Honor dels Premis MobiliCat reconeix la llarga trajectòria professional de Carme Pros en l’àmbit del transport públic, concretament a l’empresa TGO DX, on va començar a treballar amb 16 anys. Des que va assumir la direcció l’any 2015, ha aconseguit dirigir amb èxit la companyia que té 180 treballadors, dels quals el 38% són dones, la majoria en un càrrec directiu.

Més de 200 inscrits a la jornada

Més de 200 inscrits han participat en la Jornada Catalana de la Mobilitat, entre ells el GrupTG DX. Aquesta trobada és l’esdeveniment de referència per al sector de la mobilitat i el transport públic a Catalunya. El tema a tractar d’enguany ha sigut “La gratuïtat del transport públic”.

Al llarg de la jornada hi han hagut diferents sessions amb especialistes del sector per reflexionar sobre el transport públic i la seva gratuïtat. L’obertura de la jornada l’han portat a terme l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el director general de l’ATM de Barcelona, Pere Torres, i la presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, Aurora Carbonell.

Entrega de premis

Després de les diferents sessions de debat, s’ha iniciat l’acte de lliurament de Premis MobiliCat, atorgats per la revista MobiliCat editada per l’AMTU amb la col·laboració de la Generalitat, l’ATM de Barcelona i FGC.

Durant els premis, s’ha projectat un vídeo homenatge amb un resum de la trajectòria de Carme Pros a TGO DX i, posteriorment, se li ha entregat el Premi d’Honor. Carme Pros ha agraït als treballadors i treballadores de la companyia per fer possible el creixement de l’empresa i haver-la ajudat a créixer personalment i professionalment. També ha recordat especialment a dues persones que ja no són aquí: Salvador Alapont, propietari de TGO, per haver cregut en les seves capacitats des dels seus inicis i José Sanjuan, gerent de TGO que li va donar l’oportunitat d’entrar a treballar a la companyia. 

Així mateix, Aurora Carbonell, presidenta de l’AMTU, ha lliurat a altres empreses del sector del transport diferents guardons per la innovació, la sostenibilitat i la millor iniciativa municipal.

Imatge: AMTU