TGO DX renova l’Etiqueta Responsable

Aquest mes de febrer, l’Associació +Responsables ha renovat l’Etiqueta Responsable de TGO DX, reconeixent així el nostre compromís ferm amb la sostenibilitat i la responsabilitat social.

L’Etiqueta Responsable, impulsada per la destacada entitat +Responsables, s’atorga a aquelles empreses que destaquen en el compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa. A TGO DX, aquest reconeixement és el resultat dels nostres esforços constants en els àmbits econòmic, social, ambiental i de responsabilitat social.

En l’àmbit econòmic, ens enorgulleix destacar la nostra sensibilització ambiental, reflectida a la nostra política de gestió integrada. Així mateix, comptem amb segells de qualitat, un rigorós protocol contra l’assetjament i un pla d’Igualtat per promoure l’equitat al nostre entorn laboral. Apostem per treballar amb proveïdors locals sempre que sigui possible, des de la papereria i la ferreteria fins a la confecció del nostre uniforme laboral.

A l’àrea social, ens esforcem per facilitar la conciliació laboral i familiar per al nostre equip, hem implementat el Canal de Denúncies i participem activament amb convenis de col·laboració amb diverses entitats esportives, educatives i del tercer sector arrelades al nostre territori.

Pel que fa al compromís mediambiental, destaquem el nostre afany a avançar cap a l’ús d’energies netes a la nostra flota i calcular la nostra empremta de carboni per dissenyar estratègies concretes per reduir-les.

Aquest èxit no només és un reconeixement per a nosaltres, sinó també un compromís renovat de continuar treballant per contribuir a un món més sostenible i socialment responsable.