El GrupTG DX visita el Mobile World Congress 2023

Carme Pros, CEO del GrupTG DX i Daniel Garcia i Tarrazona, adjunt a gerència per Noves tecnologies, han visitat aquest dilluns 27 de febrer la nova edició del Mobile World Congress 2023 per conèixer les últimes innovacions tecnològiques del sector.

El congrés, que se celebra fins al 2 de març a Barcelona, espera rebre més de 80.000 visitants i presentarà les novetats més esperades, com ara el desenvolupament de la xarxa 5G, la importància del metavers en els propers anys o la presentació de startups tecnològiques que estan renovant el sector.

El GrupTG DX continua treballant per posar-se al dia de les últimes novetats tecnològiques per aplicar-les als projectes més capdavanters del grup, com ara al sistema de transport a la demanda #bus4me que compta amb una app amb les últimes innovacions per crear rutes a temps real.