TGO DX renova l’acord amb la Federació Catalana de Basquetbol

Imatge: FCBQ
  • L’empresa de mobilitat TGO DX renova el conveni amb la Federació Catalana de Basquetbol que tornarà a patrocinar el 3×3 de l’FCBQ i el programa BQ Valors.

TGO DX i Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) han renovat l’acord de col·laboració existent entre totes dues entitats. Un any més, TGO DX, empresa referent en el sector de la mobilitat pertanyent al GrupTG DX, serà patrocinador oficial de l’FCBQ associant-se amb els valors propis de l’esport en general i del bàsquet en particular, reforçant també la presència mediàtica en els diferents esdeveniments organitzats per la Federació, vinculats al 3×3. Per la seva banda, l’FCBQ ajudarà a la divulgació dels serveis que ofereix TGO DX a la família del Bàsquet Català.

Fruit d’aquest conveni, que té una durada d’un any, TGO DX seguirà patrocinant el 3×3 de l’FCBQ i donarà nom a la segona edició del Campionat de Catalunya d’aquesta creixent modalitat. Així mateix, TGO DX es vincularà de nou com a patrocinador del programa BQ Valors de la Federació i també participarà en el Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) amb la consideració de Patrocinador Argent.