Arriba la T-mobilitat a totes les línies de MasatsTG DX

  • El nou sistema entra en funcionament a les línies urbanes i interurbanes de MasatsTG DX
  • Els títols es poden adquirir a tots els canals oficials de la T-mobilitat: aplicacions, les màquines de les estacions ferroviàries i els punts d’atenció dels operadors habilitats per a la T-mobilitat

La T-mobilitat integra aquesta setmana noves línies d’autobusos d’Igualada i el seu entorn. Es tracta de la incorporació de l’empresa MasatsTG DX, del GrupTG DX, que presta el servei urbà d’Igualada i diferents línies interurbanes de l’entorn.

Amb les darreres incorporacions el desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les sis corones tarifàries de l’ATM de Barcelona és de més del 90%. Les explotacions de busos que manquen, que tenen tecnologies diferents i han requerit adaptacions ad hoc del sistema T-mobilitat, es produiran durant les properes setmanes.

L’expansió de la T-mobilitat fora de l’àrea metropolitana de Barcelona està sent progressiva des del passat estiu. Actualment, el nou sistema permet viatjar per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de les corones 2, 3, 4, 5 i 6. Es pot consultar al web de la T-mobilitat l’ampliació territorial del sistema.

Actualment en dia feiner les validacions amb T-mobilitat superen les 550.000 i hi ha més de 880.000 persones donades d’alta al nou sistema

Canals de venda dels títols

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat:

Els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic.

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona.

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències: