bus4.me rep el premi Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona a la millor contribució als ODS realitzada en una PIME

Imatges: Agenda 2030 Ajuntament de Barcelona
  • El premi, atorgat anualment per l’Ajuntament de Barcelona, reconeix i difon iniciatives innovadores amb un impacte mesurable en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutat.
  • Carme Pros, CEO del GrupTG DX, ha recollit el premi a l’entrega celebrada el dimarts 29 de novembre a l’Auditori de Barcelona Activa.
  • bus4.me és a solució tecnològica dissenyada pel GrupTG DX per facilitar la implantació i gestió de l’innovador servei de transport a la demanda.

La nova solució tecnològica bus4.me ha rebut el premi Agenda 2030 de Barcelona a la millor contribució als ODS realitzada en una PIME. L’Ajuntament de Barcelona atorga aquests premis per reconèixer i difondre iniciatives innovadores amb un impacte mesurable en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutat.

Aquest guardó reconeix l’impacte directe en els ODS de bus4.me, la solució tecnològica dissenyada pel GrupTG DX per facilitar la implantació i gestió de l’innovador servei de transport a la demanda. Ofereix a operadors, administracions, empreses i polígons industrials una nova manera de moures de forma eficient, còmoda, segura i sostenible.

Carme Pros, CEO del GrupTG DX, ha sigut l’encarregada de recollir el premi a l’acte celebrat el dimarts 29 de novembre a l’Auditori de Barcelona Activa. Pros ha agraït el premi al jurat i als treballadors i treballadores que han fet possible tirar endavant el projecte de bus4.me. Així mateix, ha assegurat que “bus4.me és la solució de les administracions i empreses compromeses amb el medi ambient i interessades en oferir una mobilitat més sostenible”.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.