TGO DX signa un conveni de col·laboració amb P.A.U. Olesa

  • L’empresa de mobilitat TGO DX ha signat aquest dimecres 14 de desembre, un nou conveni de col·laboració amb P.A.U. Olesa.

L’empresa de mobilitat TGO DX i la Plataforma Atenció Usuaris d’Olesa (P.A.U Olesa) han signat aquest 14 de desembre un acord per seguir treballant en l’entorn social, millorant la qualitat dels serveis i a la vegada fomentant el creixement i benestar dels usuaris dins un projecte cooperatiu.

La P.A.U. Olesa  ha engegat diversos projectes al municipi enfocats a oferir serveis d’acompanyament a la gent gran. La iniciativa està impulsada per un equip de persones professionals especialitzades en l’atenció a les persones amb dependència. Entre els serveis que ofereix la cooperativa hi destaca també el de l’assessorament i l’acompanyament a l’hora de sol·licitar ajudes tècniques com cadires de rodes o crosses. Alhora, de forma periòdica la cooperativa organitza activitats enfocades a fomentar l’envelliment actiu entre els olesans i les olesanes.

Des de TGO DX, donem suport a les iniciatives i serveis que ofereix l’entitat al municipi, dirigides a ajudar persones en situació de dependència. L’acte de signatura del conveni de col·laboració va tenir lloc a la seu del GrupTG DX i ha comptat amb la presència, per part de TGO DX, de la CEO del GrupTG DX, Carme Pros i integrants de la Cooperativa P.A.U. Olesa.